Om oss

Hotellkulturhuset är för dig som precis som vi gillar det där lilla extra när du reser. Exklusiva hotell på intressanta resmål men helst till ett bra pris naturligtvis. Vi recenserar hotell både i Sverige och utomlands. Har du några intressanta tips så får du gärna höra av dig till oss.

Utforska världen med Hotellkulturhuset

Resan är mer än bara destinationen – det handlar om att skapa minnen, och de börjar ofta med boendet. Välkommen till Hotellkulturhuset, din guide till några av världens mest exklusiva och intressanta hotell. Vi är för dig som, precis som vi, njuter av det där lilla extra när du reser.

Genom vår bok får du tillgång till en värld av unika och lyxiga hotell, från pulserande storstäder till avlägsna paradisöar. Men lyx behöver inte innebära en överdriven prislapp. Vi strävar efter att ge dig en upplevelse som kombinerar komfort, elegans och prisvärdhet.

Vi tar oss inte bara an internationella destinationer, utan ger också en inblick i några av Sveriges bästa hotell. Från trendiga boutiquehotell i Stockholm till avkopplande spa-resorts i Skåne, erbjuder vi en rik samling av inhemska val.

Dessutom uppmuntrar vi våra läsare att dela med sig av sina egna hotellupplevelser och tips. Din röst är en värdefull del av Hotellkulturhusets gemenskap. Tillsammans kan vi fortsätta att upptäcka och dela de mest inspirerande platserna att bo på runt om i världen.

Dyk in i Hotellkulturhuset och låt oss inspirera din nästa resa.