Kontakt

Vi på Hotellkulturhuset värdesätter den kunskap och de upplevelser som våra läsare kan dela med oss. Din passion för resor och exklusiva hotell är grunden för vår gemenskap. Om du har besökt ett hotell som du tror att vi skulle älska, om du har ett särskilt tips för hur man hittar den där lilla extra touchen när man reser, eller om du helt enkelt vill diskutera dina resor, vill vi höra från dig.

Vår målsättning är att ge våra läsare den mest detaljerade och informativa guiden till att hitta perfekta hotell på de mest intressanta resmålen, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Vi vet att det är våra läsare, med deras egna unika upplevelser och insikter, som gör denna guide så värdefull.

För att dela med dig av dina tankar, förslag eller för att ställa frågor, kan du kontakta oss via formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska världen av lyxiga hotell tillsammans.

Vänligen notera att medan vi uppskattar varje meddelande vi får, kan det ta några dagar för oss att svara på grund av mängden av förfrågningar vi får. Vi lovar att vi läser varje meddelande och gör vårt bästa för att svara så snart som möjligt.

Tack för att du är en del av Hotellkulturhuset-gemenskapen. Vi ser fram emot att ta del av dina reseupplevelser.